Skip links

Hjem » Tjenester » Totalrenovering av bolig
— Totalrenovering

Vurderer du å totalrenovere boligen din?
Vi pusser opp både leiligheter, hus og rekkehus, og kan ta på oss alt innvendig og utvendig arbeid for våre kunder.

Avtal uforpliktende befaring

Her har vi bistått kunden med totalrenovering av leilighet. Vi har levert to nye bad, oppgradert elektriske anlegget og endret planløsning.

 • — vårt målsetning

  Alltid godt utført håndverk

  Vi er totalentreprenør og spesialister innen totalrehabilitering boliger!

Total rehabilitering
— deres prosjekt er i trygge hender
Alt arbeid utføres etter gjeldene forskrifter og normer

Vi har gjennom årene skaffet oss god erfaring fra mange komplekse prosjekter fra anerkjente arkitekter, samt knyttet god kontakt med fagfolk sånn at vi kan tilby kundene våres ekspertise på det vi leverer.

Vi er like ærlige om kostnadene våre – vi garanterer at alle tilbud vi gir vil være helt omfattende. Det er ingen skjulte kostnader her, noe som betyr at du har en nøyaktig forståelse av hvordan budsjettet ditt vil fungere for deg.

Kostnadsfri befaring og uforpliktende tilbud

Spesifisert tilbud med alle faggrupper og med fastpris

Avtalefestet leveringstid - Håndverkertjenesteloven

Fast prosjektleder som styrer hele prosjektet og alle arbeidsgrupper

Håndverkere, rørleggere og elektrikere med alle nødvendige godkjenninger

Les mer om GBE BYGG AS

TilbyggPåbyggSkifte tak

Vi hjelper med det meste.

Vi har gjennom årene skaffet oss god erfaring fra mange komplekse prosjekter fra anerkjente arkitekter, samt knyttet god kontakt med fagfolk sånn at vi kan tilby kundene våres ekspertise på det vi leverer.

Se hva annet vi kan hjelpe deg med!
innvendig oppussing
utvending rehabilitering

Vi tar oss tid til å lytte til hva kundene våre virkelig ønsker, så leverer vi. Underveis er det mange samtaler om finish, design, tidsfrister og budsjetter. Og til slutt vil du ende opp med et hjem som gjenspeiler akkurat det du ønsker. Ta en titt på noen av våre fremhevede prosjekter og tidligere arbeid.

Sjekk alle referanser!

Hvordan gjør vi det.
Prosessen.

Når du skal bruke håndverker, er det viktig å tenke nøye gjennom hva du skal ha hjelp til. En god oppdragsbeskrivelse gjør det lettere for håndverkeren å gi tilbud på jobben, og det blir enklere for deg å sammenligne tilbudene du mottar.

Behov, idé eller problem

Et prosjekt starter i prinsippet med at det oppstår et behov for vedlikehold og modernisering. Slike behov kan oppstå på grunnlag av ytre eller indre forhold som pålegg utenfra, svikt i bygningsdeler, nye forskrifter eller lignende, endringer i brukerbehov eller nye funksjoner som skal etableres.

Konsept og prosjekt

Formålet er å etablere en felles forståelse for konseptet som skal løses, etablere de rette aktivitetene slik at prosjektet settes i gang. Uansett løsningsalternativ, det utformes en kravspesifikasjon til leveransen.

Prosjektgjennomføring

Vår prosjektleder har en sentral rolle i å tildele oppgaver til prosjektdeltakere, følge opp arbeidet som skal gjøres, kartlegge og rapportere fremdrift i henhold til planverk, håndtere usikkerhet, og å styre det arbeidet som skal gjøres for at prosjektets produkter lages, overleveres og godkjennes.

Avslutnings-fasen

I avslutningsfasen skal en rekke aktiviteter gjennomføres og omfatter alt fra avslutning av kontrakter, prøvedrift av tekniske bygningsinstallasjoner og oppfølging og utbedringer i garantiperioden.

Å etablere kontakt er første skritt mot en allsidig vellykket prosjekt.

Book gratis befaring

Fyll ut skjemaet nedenfor for å fortelle oss mer om prosjektet ditt! Vi ser frem til å høre fra dere!

  FORNAVN OG ETTERNAVN

  EPOST ADRESSE

  MOBILNUMMER (ikke obligatorisk)

  HVA GJELDER HENVENDELSEN?

  DIN BESKJED

  VEDLEGG (MAX 64MB)

  Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre din nettopplevelse.