Skip links

GBE BYGG AS

Om oss.

Vi er våtromssertifisert mesterbedrift og har solid erfaring fra komplekse og anerkjente boligprosjekter.

Gzim Emini GBE BYGG AS
VÅR TILNÆRMING
01

Vår tilnærming

Vi gjennomfører en rekke forskjellige prosjekter, som strekker seg over en rekke omfang og skalaer. Hver og en av disse behandles med de samme kjerneverdiene som kjennetegner vårt selskap – ærlighet, integritet, profesjonell rådgivning og kvalitetshåndverk. Faktisk er ærlighet og tillit selve hjørnesteinene i vår virksomhet.

Vi streber alltid etter å bygge boliger som samsvarer med kundenes forventninger, men vi viker ikke fra å tilby realistiske råd når det er nødvendig.

Vi er like ærlige om kostnadene våre – vi garanterer at alle tilbud vi gir vil være helt omfattende. Det er ingen skjulte kostnader her, noe som betyr at du har en nøyaktig forståelse av hvordan budsjettet ditt vil fungere for deg.

Veiledning tidlig i prosessen

Erfaringen fra mange ulike prosjekter og kompetansen vi har, kommer kunden til gode for å ta riktig valg

Riktige folk

Vi har gjennom årene samarbeidet med mange forskjellige arkitekter og ingeniører. I tillegg har vi mange flinke underleverandører som vi samarbeider med.

Kalkulasjoner

Samarbeid om løsninger og kostnadsrammer, fører frem til komplett beskrivelse og fastpris i kontrakt.

Vellykket prosjekt

Aktiv eierstyring, riktig organisering av prosjektet, god prosjektplan og aktiv oppfølging er noen stikkord for vellykket prosjekt.

BEDRIFTEN
02

Kompetanse og godkjenninger

BVN er et verktøy for planlegging og bygging av våtrom (baderom, dusjrom og vaskerom) – og målet er å heve kvaliteten på våtrom med hensyn til funksjon og levetid; det vil si å lage solide, funksjonelle og varige våtrom som blir overlevert med en god brukerveiledning.

Godkjent våtromsbedrift - bedriftsbevis

En lærebedrift er en bedrift som er godkjent til å utdanne nye fagarbeidere gjennom lærlingeordningen. Å være lærling betyr at man utdanner seg til et yrke ved å jobbe i en bedrift. I bedriften får man både opplæring og praksis i et fag.

Nasjonalt register for lærebedrifter

Dette nettverket ble lansert i 2005 i samarbeid med Byggenæringens Landsforening (BNL), og ble utviklet for å imøtekomme den stadig mer krevende lovgivningen og behov for risikostyring hos entreprenørkunder og Facility Management kunder over hele Norge.

Registreringsbevis

Mesterkvalifikasjonen er en formell, høyere yrkesfaglig lederkvalifikasjon for håndverkere som ønsker å videreutvikle seg i eget fag. Kvalifikasjonen består av tre komponenter: Fag- eller svennebrev i et mesterfag, minimum to års relevant og allsidig praksis i faget og mesterutdanning eller tilsvarende utdanning.

Kopi av Mesterbrev

På bakgrunn av kompetansen, har bedriften søkt om sentral godkjenning. Sentral godkjenning av foretak er en frivillig kvalitetsordning som beskriver faglig kompetanse, rutiner for kvalitetssikring og seriøsitet i foretaket.

Godkjenningsbevis

Dette studiet gir oppdatert kompetanse om forvaltning, drift og vedlikehold av bygg, bygningsfysikk, bygningsproduksjon, betong-, tre- og stålkonstruksjoner. Fordypningen gir grunnlag for å beregne, planlegge og koordinere produksjon, innkjøp og personressurser i et byggeprosjekt. Utdanningen gir også lederkompetanse som kan brukes på mange nivå i bygg- og anleggsbransjen.

Fagbrev i tømrerfaget.

Gzim Emini startet å jobbe som hjelpearbeider hos Tømrermester Jo Morten Hagen AS i 2007. Besar Emini starter i samme bedrift to år senere.

Vi er lærebedrift

En lærebedrift er en bedrift som er godkjent til å utdanne nye fagarbeidere gjennom lærlingeordningen. Å være lærling betyr at man utdanner seg til et yrke ved å jobbe i en bedrift. Hos oss får lærlingen både opplæring og praksis i et tømrerfaget.

Nasjonalt register for lærebedrifter
Bli kjent med oss

«Ledere» men i alt tømrere

Gzim Emini, daglig leder

Startet som hjelpearbeider i 2007. Startet fort med å snekre og ble byggeplassleder noen år senere. I 2015 tok tømrer svennebrev som privatist og i 2021 fullførte teknisk fagskole.

Besar Emini, prosjektleder

Startet som lærling hos Tømrermester Jo Morten Hagen AS, der han tok fagbrev som tømrer. Har vært byggeplassleder for boligprosjekter og rehabiliteringsprosjekter.

10+
Nyoppførte boliger
100+
Rehabiliteringsprosjekter

og mindre prosjekter utført

50 000
Timeverk

utført

0.02
H-Verdi
Topprangert bedrift

Bedrifter som har gode evalueringer har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder.

5.0
Snittscore på evalueringer
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre din nettopplevelse.