Skip links

Høgåslia 23

Totalrenovering av enebolig over 3 plan på Kolsås. 

Totalrenovering av enebolig fra 80 tallet.
Riving av overflater, etterisolering, utskifting av dører og vinduer, nye vegger, gulv og himlinger, full renovering av 3 bad og 1 vaskerom, montering av peis og varmepumpe, samt oppgradering av elektriske anlegg og vannrør.

Leverandører:
Fag Flis, BerryAlloc, NorDan, Toshiba Varmepumpe

Ferdigstilt:
April, 2024

etter riving av gamle bad og boder

Denne totalrenoveringen omfattet omfattende oppgraderinger og forbedringer av eiendommen. Først ble alle eksisterende overflater, inkludert vegger, gulv og himlinger, fullstendig revet for å forberede bygningen for de nye installasjonene. Bygningen ble deretter etterisolert for å forbedre energieffektiviteten noe som bidrar til å redusere varmetapet betydelig.

Alle dører og vinduer ble skiftet ut med moderne, energieffektive vinduer fra Nordan som forbedrer både isolasjon og sikkerhet. Nye materialer og overflater ble installert på vegger, gulv og himlinger, noe som ga et oppdatert, moderne utseende og forbedret holdbarhet.

Tre bad og ett vaskerom ble fullstendig renovert, inkludert installasjon av nye fliser, baderomsmøbler, sanitærutstyr og oppgraderte rørleggerarbeider, ventilasjonssystemer og belysning.

En ny peis fra RAIS ble montert, noe som gir både estetisk verdi og koselig varme. I tillegg ble en moderne varmepumpe installert for effektiv oppvarming og kjøling, noe som bidrar til økt komfort og redusert energiforbruk.

Hele det elektriske anlegget ble erstattet med et nytt, moderne system som oppfyller dagens sikkerhetsstandarder. Dette inkluderte nye kabler, sikringsskap og stikkontakter. Videre ble alle vann- og avløpsrør skiftet ut for å sikre pålitelighet og forhindre lekkasjer, og for å møte moderne sanitærstandarder.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre din nettopplevelse.