Skip links

Fasaderehabilitering, utskiftning av vinduer og omlegging av tak

Fasade og takarbeider

Yttervegg, gulv og tak er klimaskalet i bygninger. Klimaskallet spiller en viktig rolle i å redusere energibehovet samtidig som det skal bidra til godt inneklima og beskytte mot nedbør og ytre påkjenninger.

Avtal uforpliktende befaring
Services

Vi er totalentreprenør innen fasaderehabilitering & vedlikehold av bygg i Oslo

Tømrerarbeider

Utskiftning av vinduer og dører

Vår bedrift spesialiserer seg på utskifting av vinduer og dører for sameier og borettslag i Oslo-området. Med et solid rykte for kvalitet og pålitelighet har vi etablert oss som en pålitelig partner for eiendomsforvaltere og styremedlemmer som ønsker å forbedre bygningenes energieffektivitet og estetiske appell.

Når originalvinduet er ødelagt eller ikke kan restaureres da kan vi levere og montere antikvar vinduer er spesielt godt egnet som erstatningsvindu i verneverdige hus og innenfor byområder med høy verneklasse. Trevinduet skreddersys husets stil og epoke med korrekt størrelse, farge og detaljer.

Energieffektivisering gir lavere energikostnader og mer attraktive boliger. Enova kan gi støtte til borettslag, boligsameier og andre boligselskap for å investere i energitiltak. Utskiftning av vinduer utføres ofte i forbindelse med fasaderehabilitering.

── Enova støtte
Tømrerarbeider

Omlegging av tak

Vi er en mesterbedrift som utfører takomlegging i Oslo og omegn, og vi ønsker å oppfordre folk til å kontakte oss for en grundig taksjekk. Vår ekspertise og dedikasjon til å levere førsteklasses takløsninger gjør oss til det beste valget for alle takrelaterte prosjekter.

Vi tilbyr et bredt spekter av takomleggingstjenester som tar sikte på å forlenge takets levetid, forbedre energieffektiviteten og gi bygningene et estetisk løft. Vårt erfarne team av taktekkere har ekspertisen og ferdighetene som kreves for å håndtere ulike takmaterialer, inkludert takstein, takshingel, takplater og mer. Vi forstår at hvert prosjekt er unikt, og derfor tilpasser vi våre løsninger for å møte kundens spesifikke behov.

── Vi er VELUX Takvinduspartner!
Tømrerarbeider

Etterisolering og utskiftning av panel

Etterisolering er essensielt for å forbedre energieffektiviteten i bygninger. Riktig isolasjon bidrar til å redusere energikostnader og minimere miljøavtrykket. Våre tjenester sikrer at bygningene opprettholder en jevn innetemperatur og gir økt komfort for beboerne.

Utskifting av panel gir ikke bare en estetisk oppgradering, men bidrar også til å beskytte bygningen mot vær, vind og fuktighet. Dette er viktig for å forlenge bygningens levetid og redusere fremtidige vedlikeholdskostnader.

Ved å velge oss som din partner for etterisolering og panelutskifting i Oslo, investerer du i energieffektivitet, miljøbevissthet, eiendomsbeskyttelse, komfort og visuell appell. Vi er forpliktet til å levere førsteklasses tjenester som oppfyller dine behov og forvandler dine bygninger.

fasaderehabilitering
Murer og malerarbeider

Oppussing og rehabilitering av murfasader

Murgårder utgjør en viktig del av Oslos arkitektoniske arv, og det er avgjørende å ta vare på dem for fremtidige generasjoner. Fasaderehabilitering er en nødvendig innsats for å bevare og forbedre slike bygninger. Vårt erfarne team har spesialisert seg på murgårdrehabilitering og har gjennomført vellykkede prosjekter i hele Oslo-området.

Fasaderehabilitering inkluderer restaurering og reparasjon av murverk, utbedring av skader forårsaket av tidens værpåvirkning, samt estetiske oppgraderinger som gir disse bygningene en ny glans. Vi tar vare på hvert prosjekt med en forpliktelse til kvalitet og historisk nøyaktighet.

── Tilskudd til istandsetting av kulturminner i Oslo
Totalentreprenør innen fasadearbeider i Oslo

Hvorfor velge erfarne mesterbedrifter?

Vi har en tett samarbeid med bransjens fremste leverandører for å sikre at våre prosjekter gjennomføres med førsteklasses kvalitet, i henhold til avtalte tidslinjer og budsjetter. Vårt partnerskap med ledende leverandører er grunnlaget for suksess i hvert prosjekt vi påtar oss.

— Om GBE BYGG AS

Lang erfaring og høy kompetanse

I mange år har vi hatt fasaderehabilitering prosjekter for borettslag, sameier, eiendomsutviklere, konsulenter samt vært underleverandør noen av de største entreprenører i Oslo.

Håndverkere med yrkesstolthet

Vi har faglærte medarbeidere som kursers og undervises kontinuerlig for at vi hele tiden skal utvikle oss og være rustet til enhver utfordring.

helse, miljø og sikkerhet

Vi setter HMS høyt her i GBE BYGG AS. Aller prosjekter risikokartlegges og gjennomfører alle tiltak som er nødvendig for en trivelig og sikker arbeidsplass for våre medarbeidere, samt at alle våre medarbeider nødvendig verneutstyr.

Vi bygger ideer drevet av fremtiden.

Vår mål er å produsere arbeid av høyeste kvalitet for hver kunde, på hvert prosjekt. La oss samarbeide og gjøre inntrykk med vår tverrfaglige tilnærming til god håndverk og utvikling.

 

 

Vi hører gjerne fra deg!

Samarbeid, forespørsel om oppdrag eller spørsmål, send en henvendelse til oss!

  FORNAVN OG ETTERNAVN

  EPOST ADRESSE

  MOBILNUMMER (ikke obligatorisk)

  HVA GJELDER HENVENDELSEN?

  DIN BESKJED

  VEDLEGG (MAX 64MB)

  Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre din nettopplevelse.